با توجه به اهمیت و کاربرد بالای آموزش نصب کفپوش پی وی سی در این مطلب ما سعی کرده ایم به صورت کاملا دقیق مراحل نصب کفپوش پی وی سی را عنوان نماییم.
در حال حاضر تنوع کفپوش های کف بسیار زیاد می باشد و کفپوش های pvc طرح لمینت یکی از انواع کفپوش ها به شمار می آیند که دارای جنس وینیل کلراید یا همان پلاستیک فشرده و ضخامتی 2 و 3 میلی متری می باشند. ارائه این کفپوش ها به شکل تایلی و در سایزهای گوناگونی چون 15*90 ، 120 *20 و … به بازار انجام می شود.
مراحل نصب کفپوش PVC
· کف سازی را می توان مهم ترین نکته در زمینه نصب کفپوش PVC به شمار آورد. در صورت صاف و هموار نبودن کف مکان مورد نظر کفپوش ها پس از نصب با توجه به ضخامت کمی که داشته کاملا به شکل کف در خواهند آمد، لذا توصیه می شود پیش از هر کاری ابتدا کف را صاف و هموار نمایید.
· پیش از اقدام به نصب مطمئن گردید که کف کار کاملا از هر نوع گرد و غبار و چربی و. پاک می باشد چرا که در غیر این صورت ممکن خواهد بود که چسبیدن کفپوش به کف به خوبی انجام نگیرد.
· بعد از آن که زیرسازی و کف سازی به خوبی انجام گرفت می توانید کفپوش ها را نصب کنید. ابتدا با یک کاردک شانه ای شکل، چسب کفپوشی مناسب و بی بو و ضد قابل اشتعال را روی سطح زمین پخش کنید و حال کفپوش را قرار داده و برای محکم کردن آن از چکشی پلاستیکی استفاده نمایید.
· برای نصب کفپوش های PVC مناسب ترین دما 20 تا 30 درجه سانتی گراد می باشد. چنانچه نم و رطوبتی وجود دارد نصب کفپوش را به بعد از خشک شدن کامل موکول نمایید.
· کنار هم قرارگیری کفپوش ها به صورت لوزی، آجری، خشتی و موزاییکی انجام می گیرد. براینصب لوزی شکل کفپوش ها بایستی از کفپوش های مربعی استفاده شود. البته استفاده از این روش بیشتر برای محیط های بدون قناس مناسب خواهد بود. علاوه بر آن این حالت به وسیع تر به نظر رسیدن فضا کمک زیادی خواهد نمود. به منظور اجرای کفپوش ها به شکل لوزی به طور معمول در محیط فضای کار نواری با عرض مشخص به کار برده می شود. استفاده از این نوار با هدف جلوگیری از نیاز به ایجاد برش های کوچک تر کفپوش PVC انجام می گیرد و مانع از بد فرم شدن کف می گردد. نصب نوار کمک زیادی به کاهش میزان پرت کار خواهد نمود. البته بایستی این نکته را در نظر داشت که این نوار نبایستی عرضی بیش از 15 سانتی متر داشته باشد.
· در روش آجری قرارگیری درزهای کار در امتداد یکدیگر نخواهد بود و در نتیجه کار ثبات بیشتری خواهد داشت. در این روش هر تکه کفپوش درست از وسط تکه ای دیگر و در بغل آن جفت می گردد.
· روش خشتی نیز شباهت زیادی به روش آجری دارد و تنها در این روش هر تکه به جای آن که از وسط تکه قبلی در کنار آن جفت گردد در هر نقطه ای از طول قابل اجرا خواهد بود. این شیوه در مورد صفحات مستطیلی نتیجه بهتری را به همراه خواهد داشت.
· در روش موزائیکی قرارگیری صفحات در کنار یکدیگر و در راستای طول و عرض یکسان انجام می گیرد.
· در اجرای کفپوش ها رعایت نظم و اصولی ایمنی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد.
*با توجه به اشتعال زا بودن چسب های فوری توصیه می شود از چسب های خمیری برای نصب کفپوش ها استفاده نمایید.
آموزش دکوراسیون داخلی منزل و محل کار کفپوش ,· ,انجام ,استفاده ,صورت ,نمایید ,نمایید · ,خواهد داشت ,اجرای کفپوش ,استفاده نمایید ,خوبی انجام منبع
درباره این سایت